Olen Elossa!

posted in: Uncategorized | 2

Hei! Anteeksi hiljaiselo viimeisen parin kuukauden aikana! Pyhitin tämän ajan graduni kijoittamiseen joten en ehtinyt kirjoittamaan blogia. Vielä on loppukokeet ynnä muut koulujutut hoidettavana ja asunto tyhjennettävänä sillä muutan takaisin Jenkkeihin. Ihan selvillä vesillä ei siis vielä olla :)

Kaikki on kuitenkin tosi hyvin juuri nyt. Vatsani on voinut loistavasti ja olen joulusta lähtien pystynyt lisäämään runsaasti pähkinoita, siemeniä, gluteenittomia viljoja ja enemmän palkokasveja ruokavaliooni ilman oireiluja! Jihuu! :)

Treeneissä olen pitkään kaivannut uusia haasteita joten nyt olenkin keskittynyt voimatreeneihin juoksun sijaan. Katsotaan kuinka kauan tämä innostaa mutta ainakin toistaiseksi se on ollut tosi hauskaa ja olen odottanut innolla treenejä!

Sitten vielä pikapäivityksen viimeinen aihe eli KOMPRESSIOSUKAT:

Nyt muuttoni takia on ainutkertainen tilaisuus! Varaston lopuuunmyynti!
Nyt rajoitettu määrä ProCompression sukkia: Super-ale 30% eli 35€ alkuperäisen 50€ sijaan. (+ toimitusmaksu)
Varasto myydään loppuun. Hinta laskee 1€ päivässä alkaen 23.3 maaliskuun ajan, mutta parhaat koot ja värit menee nopeasti.  Varaa omasi kun vielä ehdit!
Tarjolla värit musta, liila, pinkki, ja oranssi-turkoosi.
Koot: XS, S/M, L/XL
Jos tarjous kiinnostaa lähetä viestiä: elisa@karhusportscience.com
Kuulumisiin! :)
IMG_7482IMG_7475IMG_7471IMG_7470

2 Responses

  1. Kisulainen

    Moikka! Kauheesti kiinnostais kuulla sun voimaharjoittelusta. Olisiko mahdollista, että tekisit postauksen sun tämän hetkisestä treeniviikosta sisältöineen? :)

  2. Eikö sun pääpaino treeneissä olekkaan enää juoksussa? :o Käytkö vielä juoksemassa?

Leave a Reply